Nintendo adaugă mai multe butoane 3DS cu o extindere voluminoasă - Jocuri - 2019

99% DIN JUCATORII DE MINECRAFT DAU RAGE PE HARTA ASTA! (Iunie 2019).

Anonim

Oh, Nintendo. Ce faci? Ca și cum încrederea în Nintendo nu era destul de scăzută, cea mai nouă ediție a lui Famitsu detaliază un nou periferic pentru 3DS. Potrivit lui Kotaku, revista japoneză susține că Nintendo va lansa în curând un doc pentru leagăn pentru dispozitivul portabil 3DS. Noul dispozitiv periferic, denumit eventual "3DS Expansion Slide Pad", adaugă un al doilea pad de control ("pad-ul cercului"), precum și butoanele de umăr L2 și R2 de tip PlayStation. În mod ciudat, se pare că și slotul pentru cartușe 3DS și comutatorul wireless, ceea ce înseamnă că este posibil să trebuiască să-l eliminați pentru a schimba jocurile. Nu există niciun cuvânt dacă perifericul prelungește durata de viață a bateriei, dar se zvonește că acesta va fi anunțat de Nintendo la o conferință de presă programată pentru 13 septembrie, chiar înainte de Tokyo Game Show. Poate funcționa cu un nou joc Monster Hunter de la Capcom.

Criticile timpurii pe web au fost negative. Scriitorul de lungă durată al Nintendo, Matt Behrens, Senior Staff Writer la N-Sider.com, a fost deosebit de vocal cu privire la add-on-ul, pe care nu îl vede ca o soluție la problemele cu care se confruntă 3DS: "Aceasta trebuie să fie cea mai lucru ridicol pe care l-am văzut vreodată în viața mea și nu va realiza nimic " , scrie Behrens, care ne-a ajutat să acopere Nintendo pe parcursul E3 2011." Nu face nimic pentru a rezolva problemele de bază ale 3DS-ului. "Nu am un al doilea stick analogic" nu este o problemă. Este un lucru ușor care îl face puțin dificil să port unul sau două jocuri existente. "

Are un punct. 3DS are deja butoane L și R, butoane ABYX, butoane Start / Select / Home, un pad direcțional, un pad de control analogic și un touchscreen. Nintendo crede cu adevărat că este nevoie sau justificabilă adăugarea mai multor butoane de umăr și a unui alt tampon de control sau, în esență, transformarea 3DS într-un controler Sony cu șoc dublu? 3DS se confruntă deja cu dispariția timpurie datorită vânzărilor slabe. O expansiune voluminoasă de școală veche va funcționa încă în vârstă de iPhone și iPad?

Behrens a spus că problema cu care se confruntă 3DS este lipsa software-ului original. Nu am putut fi de acord mai mult. Pentru a ne asuma multe probleme cu care se confruntă 3DS, verificați: Cinci motive pentru care 3DS este bob-ombing.