Membrii AOL primesc jocuri exclusive EA - Jocuri - 2019

Revealing the True Donald Trump: A Devastating Indictment of His Business & Life (2016) (Iulie 2019).

Anonim

Odată cu lansarea versiunii AOL 9.0 Optimized, cea mai recentă versiune a serviciilor AOL și AOL pentru servicii de bandă largă, accesul liber la jocurile exclusiv Club Pogo este disponibil tuturor AOL și AOL pentru membrii broadband.Membrii vor primi, de asemenea, o rată specială de abonament de 2, 99 USD pe lună, sau 19, 99 USD pe an, precum și o perioadă de probă de 60 de zile extinsă la caracteristicile comunității Club Pogo. Rata de subscriere a membrilor non-AOL este de 4, 99 USD pe lună, sau 29, 99 USD pe an întreg, iar perioada de încercare este de 14 zile.

"Redarea jocurilor online este unul dintre activitățile noastre zilnice favorabile zilnice - de fapt, acesta este cel mai popular după e-mail și mesagerie instant - iar Club Pogo este un plus extraordinar pentru selecția noastră de jocuri online disponibile în prezent prin intermediul AOL", a spus Matt Bromberg, VP și Director General, AOL Games. "Suntem încântați să oferim exclusiv membrilor această valoare unică ca parte a calității de membru. Pe lângă accesul gratuit la aceste jocuri premium populare, aceștia vor avea opțiunea de a vă abona pentru mai multe beneficii ale comunității pentru aproximativ jumătate din preț. "

"AOL a fost întotdeauna un partener excelent cu grupul EA de publicare online, deoarece ambele companii sunt dedicate promovării unor comunități online puternice și oferindu-le cele mai înalte standarde de divertisment", a declarat Lesley Mansford, VP al EA Online Publishing. "Comunitatea de jocuri a AOL se numără printre cele mai vibrante și active și, prin urmare, suntem încântați să îi răsplătim cu acest nou serviciu îmbunătățit și exclusiv, la un preț redus".

Site-ul Club Pogo oferă o varietate de servicii premium, inclusiv jocuri exclusive cu grafică îmbunătățită, caracteristici de sunet și player; o varietate de moduri de a câștiga premii mari, inclusiv Double Spinner Jackpot, care dublează toate jackpoturile până la $; Instant Win Premiile și Premiile Clubului Pogo. (Nu este necesară cumpărarea de premii, vezi regulile oficiale pentru detalii.) Club Pogo elimină, de asemenea, întreruperile, pop-up-urile și întreruperile de publicitate; dispune de o descărcare de o singură dată, în care membrii accesează jocuri noi fără descărcări suplimentare și oferă membrilor accesul la chat privat și provocări speciale de joc care acordă jucătorilor ecusoane speciale de afișat în profilurile lor de jucător.

În prezent, Club Pogo oferă abonaților AOL un acces exclusiv gratuit la cinci jocuri noi:

Pop Fu: Un sequel la Poppit! (TM) Sensei Spike ghidează jucătorii printr-un set exotic de puzzle-uri provocatoare.

Dice Derby: Dice Derby este un joc de bord rapid, în care jucătorii încearcă să-și bată adversarii prin construirea de mâini în stilul pokerului cu zaruri.

Jungle Gin: Jungle Gin este un joc twist pe jocul clasic de cărți de joc, seturi și melds. Jucătorii pot juca împotriva calculatorului sau pot provoca pe cineva unul câte unul.

GreenBack Bayou: Un joc de cazino care ia o strategie pentru a ajuta broaștele să sară cât mai multe zboți posibil pentru o plată mai mare.

Squelchies: Acest joc puzzle de acțiune rapidă necesită înțelepciune rapidă, împreună cu putere-up-uri bine plasate pentru a învinge armata din ce în ce mai mare de creaturi de mare.

Jocuri AOL este o destinație online de top pentru consumatori. Jocurile AOL creează caracteristici unice și exclusive pentru jocuri online, PC și console, precum și o gamă largă de oportunități unice de bandă largă pentru a maximiza experiența jocurilor. Jocurile AOL oferă programări unice, cum ar fi First Play, care oferă premiere exclusiviste ale jocurilor online, PC și video înainte ca acestea să fie disponibile oriunde în lume; și Inside the Game, care oferă imagini video exclusive și caracteristici speciale din cele mai noi jocuri de top înainte de a ajunge la magazine.

AOL 9.0 Optimizat, cea mai recentă versiune a serviciului AOL, este concepută pentru a ajuta consumatorii să profite la maxim de la conectarea online prin conectarea prin dial-up sau prin adăugarea serviciului AOL pentru bandă largă la o conexiune de mare viteză de bază. Caracteristicile noi includ opțiuni de comunicații îmbunătățite, upgrade pentru AOL (R) Mail, protecție suplimentară integrată pentru siguranță și securitate, programare mai la cerere și exclusivă, noua tehnologie de accelerare Web Top Speed ​​™, proiectată pentru a îmbunătăți navigarea pe Web fără taxă suplimentară și multe altele.